donderdag 30 mei 2013

Hoera, de pups zijn 8 weken!

Vandaag zijn de pups precies 8 weken oud. En wat zijn ze ontzettend gegroeid in die tijd! Vandaag was het weer tijd  om te ontwormen en dus ook te wegen. Voor de statistici hier het gewicht van alle pups: Jerry 5,6 kilo; Tara 5,5 kilo; Arrow 5,4 kilo; Sanka 5,3 kilo; Donna/Shadow 5,1 kilo; en de andere drie Maddy/Sam, Nora en Dusty 4,9 kilo. Het was weer echt niet genieten van het ontwormingsmiddel, maar ik word er zelf handiger in, dus het ging best goed deze keer (dat kan ook wel na 24 keer toedienen :-))


Ook nog wat laaste buitenfoto's gemaakt van het hele spul, waarbij ik geprobeerd heb een groepsfoto met alle pups te krijgen. Helaas niet gelukt. Wel grappig, want ik had een wasmand gebruikt om ze in te doen. Die was eigenlijk veel te klein (ook ik verkijk met nog wel eens op de grootte van die makkertjes) en bovendien waren het net kikkers in een kruiwagen. Had ik er drie in, sprong de eerste er weer uit en zo ging dat maar door. Affijn, het heeft wel een paar leuke plaatjes opgeleverd (maar niet van allemaal tegelijk) en we hebben er een dolle middag mee gehad.

Omdat de een na de ander ontsnapt uit de ren, nu toch 's nachts in de bench. Wel knus





Tara in de papiermand






Shadow

Nora

Arrow


Dusty en Shadow





Sanka

Dusty



Dat was een panty

Arrow


 

Dusty alleen en met Tara


 

Nog een keertje drinken bij moeder, het kan nu nog...
 

 
Shadow



Lotte en Maxime

 



 




Sanka en Tara








 










Nora en Maddy/Sam




Maddy/Sam en Sanka









 


 




4 opmerkingen:

  1. Jaaa gefeliciteerd! En alvast alle nieuwe baasjes ook gefeliciteerd met jullie nieuwe pup! Hele mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Masha, ik dacht nog even flink wat plaatjes schieten, nu het nog kan. Voor jullie is het nog een wachten, maar dat betekent dat wij nog even van Tara kunnen genieten :-)
    Groetjes
    Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige foto's wij kunnen over 3 weken onze pup op halen een red Merle reu we kunnen nu al niet wachten tot hij onze border collie teef gaat ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor je reactie. Ze zijn inmiddels al weer 8 weken ouder en doen het allemaal heel goed. Ik hoop dat jullie niet zo van jullie pup gaan genieten als wij allemaal doen, maar zo te lezen hebben jullie al ervaring.

    BeantwoordenVerwijderen