vrijdag 31 mei 2013

De eerste pups vliegen uit ...

Vandaag was het een spannende dag voor Dusty, Jerry en Maddy/Sam en vooral ook voor hun nieuwe baasjes. Deze drie pups vlogen vandaag uit het nest, naar een nieuw thuis. Alle baasjes hadden lang (de een wat langer dan de ander) naar dit moment uitgekeken en nu was het dan eindelijk zo ver. Voor het ophalen nog een laatste poging voor een groepsfoto. De enige manier waarop dat lukt is tijdens het eten. Hier alle 8 op een rij voor een laatste gezamenlijk ontbijt:









Als eerste is Dusty opgehaald. Een verrassing voor de dochters, die pas als ze thuis gaan  komen uit school merken dat Dusty er al is. Dusty had haar nieuwe baasjes al eens ontmoet, dus dat ging allemaal prima. We hebben  al foto's gekregen, waarop je kan zien dat Dusty haar plekje al aan het vinden is. Bedankt daarvoor, ik vind het erg leuk om  de pups te blijven volgen en af en toe wat foto's van ze op de blog te kunnen zetten.



Dusty met Yazoo in haar nieuwe huis




Dusty en Yazoo















Daarna kwam een familie  van heel ver. Ze hadden Jerry nog niet eerder live ontmoet, dus dat was wel mooi om te zien. Jerry vonden ze gelijk leuk en dat was wederzijds. Jerry moest nog een lange reis terug naar huis maken. Ik hoop dat dat allemaal goed gegaan is. Het zal voor Jerry, net als voor de andere pups wel even wennen zijn om zonder broertjes, zusjes en moeder te zijn op een heel andere plek. Alle pups hebben een stukje nestdeken meegekregen, zodat ze nog een beetje hun hondenfamilie kunnen ruiken.

 



Dennis en Astrid kwamen daarna Maddy ophalen die zij Sam zullen gaan noemen. Een naam die goed past bij deze pittige dame. Ook zij hadden alle voorbereidingen getroffen voor de komst van deze pup. De electriciteitsdraden zijn weggewerkt, de plinten gelegd, een bench staat klaar en natuurlijk ook al die extradingetjes waarvan wij enthousiaste baasjes vinden dat een pup dat nodig heeft, zoals speelgoedjes, lekkere hapjes, etc. Dennis en Astrid wonen maar een half uurtje rijden bij ons vandaan en we hebben gehoord dat Sam het wel heel spannend vond, maar dat het goed is gegaan. Ook zij is bezig haar plekje te vinden, maar aan het enthousiasme van haar baasjes zal het zeker niet liggen.






Ja, dat was wel een enerverend dagje. Moeder Eyes heeft het volgens ons niet zo in de gaten. Het scheelt dat zij niet kan tellen. Er is er wel vaker eentje even niet in beeld en misschien vindt ze het ook wel rustiger. Voor ons is het  wel bijzonder en heel dubbel. We zullen deze drie lieverds ontzettend missen, het was fantastisch ze groot te zien worden, maar we denken ook dat ze het prima gaan krijgen op hun nieuwe plek. Met veel aandacht, enthousiasme, dierenliefde en goede zorgen. En dat is ook weer heel mooi. Fijn dat we jullie blij hebben kunnen maken vandaag, want iedereen had er enorm naar uitgekeken.  Gefeliciteerd allemaal met jullie nieuwe huisgenoten, geniet ervan en ik zou het leuk vinden af en toe nog een krabbeltje of een foto te ontvangen om te horen hoe het gaat en hoe ze eruit zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten