zondag 26 mei 2013

Helaas weinig naar buiten

Vandaag helaas niet zulk mooi weer. Vandaar wat meer binnenfoto's, met flits komen de pups er niet altijd op zijn fraaist op. Nog een paar foto's van Nora, zoals gisteren beloofd.

We zijn vandaag ook met de pups op het plein voor het huis geweest. Dat is nieuw gebied en ze vonden het wel wat spannend. Ze houden ook niet allemaal van het bandje dat ze dan omkrijgen, maar uiteindelijk vonden ze het allemaal leuk. 


Het was echt weer om lekker op de bank te hangen. Tara en Sanka vinden dat wel prima. Ook Saskia komt er nog even bijliggen.


 




Als er maar geaaid worden zijn de pups van de partij. 



 





Nora


 In de tuin graven is een nieuwe hobby, die ik dan zelf wat minder leuk vind. Mijn tuin wordt er niet fraaier van, en de pups zelf ook niet :-).


Dat belooft nog wat met Shadow


Tara heeft lekker gegraven :-)

Een onderonsje tussen Sanka en Nora, Jerry schuift later ook aan

  




3 opmerkingen:

  1. Ohh wat een plaatjes! En in de tuin graven is inderdaad niet zo leuk haha

    Volgens mij ben ik de enige die iedere keer reageert.. haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Masha,

    Leuk dat je reageert, het schijnt niet iedereen te lukken om de opmerkingen door te krijgen. Via de mail krijg ik wel veel leuke reacties. En inderdaad dat graven is even minder, en met acht pups is dat bijna niet tegen te houden. Volgende week zijn het er minder, misschien kunnen we het ze nog afleren.

    Groetjes
    Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klopt inderdaad dat reageren niet altijd lukt, in ieder geval niet via telefoon. Wij hebben inmiddels ook alle blogs gelezen en verliefd naar de foto's en filmpjes gekeken. Het is echt zo'n mooi nestje! Nog 1 nachtje slapen en dan mogen we Maddy (we gaan haar Sam noemen) ophalen. Super spannend, hopelijk gaat ze het fijn vinden bij ons. We hebben nog 2 mooie foto's van Jerry, dus die zullen we nog doormailen. Veel plezier vandaag nog met alle pups! Tot morgen, groetjes Astrid en Dennis

    BeantwoordenVerwijderen