vrijdag 3 mei 2013

Weer tijd om te wegen en te ontwormen

De pups zijn nu vier weken, dus krijgen voor de tweede keer hun ontwormingsmiddel. Om de goede hoeveelheid te kunnen bepalen moesten ze eerst even gewogen worden. Voor diegenen die van statistieken houden hier het gewicht per pup, waarbij opviel dat Sanka niet meer het lichtste pupje is. Nora en Dusty wegen allebei rond de 1700 gram (je kan het niet precies zien, want ze zitten bijna nooit stil op de weegschaal) en Sanka en Maddy ruim 50 gram meer rond de 1750 gram. Arrow met 1780 gram maar ietsje meer en daarmee het lichtste reutje. Donna weegt 1830 gram, Jerry 1900 en Tara is nog steeds het zwaarste met 1950 gram. Al met al zijn ze een behoorlijk stuk gegroeid sinds de vorige keer en moesten ze bijna allemaal twee keer zo veel ontwormmiddel krijgen. Ze vinden het niet lekker, dus spugen het als het kan weer uit. Omdat dat wormenmiddel knalroze is, lijkt het alsof ze lippenstift op  hebben. Grappig was wel dat Maddy tijdens het wegen in slaap viel in de plastic bak, en daar gewoon is blijven doorslapen. Hier wat foto's van de pups van vandaag.
Tara in slaap op de bank naast Jasper


Donna net na het ontwormen


Maddy in slaap in de weegbak


Jerry met lippenstift 

6 opmerkingen:

  1. Ze zijn allemaal zo schattig maar deze van Jerry helemaal.
    Groetjes

    Anna Sophie en Annick

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt grappig die Jerry zo inderdaad. Ze hebben allemaal goed gereageerd op het ontwormen en de lippenstift is ondertussen helemaal weg :-) Jerry is een van de wat rustigere pups (maar dat is nog best heel actief) en is heel aanhankelijk. Hij komt al echt naar je toe en ziet er natuurlijk ook heel goed uit. De oogjes zijn nog steeds best blauw, dus wie weet blijft dat zo.
      Tot binnenkort op skype of mail
      Groetjes
      Deborah

      Verwijderen
  2. Super dat het zo goed gaat! Hele mooie foto's! Groetjes Rutger en Masha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd leuk om te lezen dat de berichten gelezen worden en blijkbaar ook leuk gevonden worden. Overigens is het niet zo moeilijk om leuke foto's van de pups te maken, als je de camera maar stil houdt, gaat dat bijna vanzelf, ze zijn zo schattig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja het is echt leuk om dit zo te volgen hoor! Ben blij dat je het zo actief bijhoud allemaal.. Kunnen we toch nog alles volgen

    BeantwoordenVerwijderen