woensdag 15 mei 2013

Lieve buur(t)kinderen ook dol op de pups


Dat niet alleen de nieuwe baasjes en familieleden dol zijn op de pups kan je zien in onderstaande foto's. De buur(t)kinderen Maxime, Quint en Lotte komen heel vaak kijken en zijn dan ontzettend lief voor alle pups en ook voor Eyes. Soms komt Jesse mee of vriendinnetjes. De pups bijten ze wel eens in de tenen (gelukkig is het nu geen weer voor slippers :-)), staan op de voeten en hadden heel scherpe nageltjes in het begin. Ook is Eyes wel eens wat onstuimig ioor kinderen van die lengte (ook al bedoelt ze het goed). Het schrikt ze niet af, sterker nog ze helpen vaak ook nog met het opruimen van de plasjes met de dweil, het eten geven en natuurlijk met veel aandacht en aaien. Ze kennen  alle pups van naam en valt er altijd weer wat nieuws te ontdekken of te vragen. Gezellig hoor!


Lotte en haar beste vriendin en (bijna) alle pups
 
 

 




Donna kijkt het nog even aan

Tara die op een houtje moet bijten
Dusty en Nora



Quint en Nora, met nog een aantal slaperige pups op de achtergrond



Eyes en Maddy




Maxime en Nora
Jerry weer in de jungle



3 opmerkingen:

  1. jemig..., wat lijken de pups zo al groot. Leuk dat de buurt zo mee leeft! Deze kinderen zullen ze straks vast gaan missen.

    Groetjes

    Anna Sophie en Annick

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag allemaal,
    Ik zag net ook dat de twee Jerry in de jungle foto's al veel verschil laten zien. Niet alleen zit er nu blad aan de beukenhaag :-), maar vooral Jerry is enorm gegroeid. We gaan morgen of overmorgen weer wegen. Ben benieuwd wat het nu is, maar ik laat het in ieder geval weten.
    Groetjes
    Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke en mooie foto' s. De kinderen zullen de pups inderdaad wel gaan missen ja haha

    Wel goed dat ze nu al in contact komen met kinderen, super!

    BeantwoordenVerwijderen