zaterdag 25 mei 2013

Mooi weer! Lekker naar buiten!

Vandaag hadden we geluk, er was een lekker zonnetje en dus konden we allemaal naar buiten.    Foto's met mooi weer buiten zien er gelijk ook beter uit vind ik zelf. Ze spelen veel met elkaar, dat is op deze foto's ook wel een beetje te zien. Nu ik ze geplakt heb zie ik dat Nora waarschijnlijk door het spelen heen geslapen heeft of achter in de tuin op avontuur was. Ze staat er maar weinig op vandaag. Ik zal morgen nog wat foto's van haar maken. 
 Een paar keer per dag wordt er nog bij moeder gedronken. Eyes vindt dat niet altijd meer goed, maar ook zij was door het zonnetje wat milder gestemd. Op de foto hieronder heeft ze er genoeg van en loopt ze gewoon weg, met alle pups achter haar aan. 


 Onze eigen pup, die we eerste Donna hadden genoemd, heet nu Shadow. Hier komt ze net onder de fontein vandaan. De fontein is altijd spannend.

 Sanka staat bijna altijd leuk op de foto. Hoe kan het ook ander met zo'n schattig kopje. Op onderstaande foto moest ze net even gapen. Ook schattig om te zien.

Dusty 

Groepfoto's



Tara, is net als alle pups erg aanhankelijk en komt graag een knuffeltje halen

Jerry in de zon en hieronder Jerry en Arrow




Maddy, wat een schattig kopje

Arrow


Sanka


Nora met een strootje in haar bek en daarachter Arrow


Arrow en Eyes die hem schoonlikt

Dusty, met duidelijk twee verschillende oogjes. Het donkere oogje was een paar dagen geleden nog half blauw en is nu  groen/grijs. Ik ben benieuwd of het andere oogje ook nog van kleur gaat veranderen. Bij Tara zien we eingelijk hetzelfde gebeuren. 

Tara en Dusty


Maddy ook weer in de fontein geweest


1 opmerking:

  1. Wat een geweldige foto's Deborah! Heel leuk. En dat de kleur van de ogen ineens zo snel kan veranderen zeg.. ben erg benieuwd wat het gaat worden hihi groetjes masha

    BeantwoordenVerwijderen