donderdag 16 mei 2013

Nora en Donna hebben een baasje gevonden en weer tijd voor ontwormen

Goed nieuws, want Nora heeft een nieuw baasje gevonden. Enthousiaste hondenliefhebbers die gelijk vielen voor het teefje Nora. Het is ook gewoon een schatje. We hebben zelf besloten het teefje Donna te houden. Het gaat ons te veel aan het hart om van allemaal afscheid te nemen, nu de datum van vertrek snel dichterbij komt.

Voor Arrow zijn een aantal belangstellenden. Zaterdag komen er voor hem ook mensen kijken. Ik verwacht dat ook Arrow binnenkort een nieuw baasje zal hebben. Als dat is gelukt hebben voor allemaal een goed plekje gevonden en kunnen we nog twee weken genieten.

Morgen worden alle pups ingeënt en gechipt. De dierenarts komt hiervoor bij ons langs, dus dat is prettig. En vandaag was het weer tijd om te ontwormen. De foto's zijn helaas wat donker geworden.  Ontwormen begint bij het wegen. De lichtste pup is Nora met 3,1 kilo, Dusty, Sanka, Donna, Arrow en Maddy wegen allemaal 3,3 kilo en Jerry en Tara zijn met 3,7 kilo het zwaarste. De keukenweegschaal ging maar tot 3 kilo, dus dat kan niet meer, bovendien pasten ze niet meer in de bak waar twee weken geleden Maddy nog in in slaap viel. Het gaat hard. Nog steeds wordt het wormenmiddel niet gewaardeerd. 

Arrow houdt er niet van
 
Jerry wacht op zijn beurt
  


Nora wordt gewogen en staat gelukkig mooi stil





1 opmerking:

  1. Wat leuk dat jullie Donna zelf houden! Veel succes vandaag met het hele dierenartsen gedoe ;)

    BeantwoordenVerwijderen