maandag 5 augustus 2013

Sanka is ook prachtig geworden

Voor velen is de vakantieperiode aangebroken, en de pups mogen mee. Hieronder de eerste vakantiefoto's van Sanka. Sanka is met haar nieuwe baasjes, haar hondenvriend en de paarden naar de Veluwe geweest en heeft het daar fantastisch naar de zin gehad. Ze heeft leren zwemmen, veel in de natuur gelopen en zich prima vermaakt. Sanka heeft het goed naar de zin, luistert al best goed, is zindelijk en lief, dus haar baasjes zijn blij met haar. Leuk om te horen. Hier nog wat mooie foto's van haar. Is ze niet prachtig?







 Met Shadow gaat het ook goed. Ze is erg knuffelig, slaapt met deze warmte overdag veel en komt 's avonds helemaal tot leven (soms een beetje te veel :-). Ze is volop aan het wisselen, maar heeft nog steeds de puppievacht (beetje warm lijkt me). Wel komt er een krul in haar korte staart met een pluim, waardoor die ineens een stuk langer lijkt. Grappig, maar ik krijg het nog niet goed op de foto helaas. Wel een foto van haar nieuwe tandjes.



Shadow is aan het wisselen, de nieuwe voortandjes komen door.
Eyes lijkt haar extra vacht helemaal kwijt te raken en heeft nauwelijks nog echt lang haar. Ze ziet er een stuk dunner uit. Dat werkt wel mooi in de natuur. Ze speelt graag met Shadow en samen rennen ze heel wat af. Gezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten