donderdag 29 augustus 2013

Sam, Shadow en Eyes ontmoeten elkaar en foto's van Dusty

Vorige week zijn Eyes en Shadow op bezoek geweest bij Sam. Dat was ontzettend gezellig. Ze leken elkaar niet echt meer te kennen en haar oude baasjes al helemaal niet, maar ze vonden elkaar ontzettend leuk. In eerste instantie speelde moeder vrolijk mee, later liet ze haar twee dochter lekker samen spelen. Het ging er soms wild aan toe, maar ze hadden erg veel lol (en wij ook het was erg leuk om te zien). Na het spelen zijn we nog even naar het water geweest en ook dat vonden ze enorm leuk. 

We kwamen daardoor weer op de gedachte, waar we ook al eerder mee speelden, om een nestbijeenkomst/reunie te organiseren, zodat ze elkaar weer eens kunnen ontmoeten en wij allemaal kunnen zien hoe mooi ze groot zijn geworden. We zaten te denken aan het eerste weekend van oktober, want dan zijn ze een half jaar geworden. Ergens centraal tussen alle pups in, een beetje afhankelijk van wie er allemaal komen. Ik mail jullie er nog over of je kunt reageren op de blog.

Hier de foto's van de ontmoeting tussen Sam, Eyes en Shadow, maar eerst nog twee schattige foto's van Dusty. 








































Updat van Nora en pupiefoto's van Eyes zelf

Op verzoek hebben we nog een paar puppie foto's van moeder Eyes op de blog geplaatst. Wat een schatje was het toen, grappig ook dat roze neusje. Die is later nog helemaal zwart geworden. Je kan wel zien dat Dusty een dochter van haar is. 

 

En prachtige foto's van Nora. Die is ook al groot! Nora doet het ontzettend goed. Zit ook op puppycursus en kan al verschillende commando's opvolgen. Ze is ook aan het wisselen en verliest langzaam haar puppyvacht. Ook Nora is dol op zwemmen, vond het in het begin een beetje eng, maar toen de bodem onder haar pootjes weg was, kon ze gelijk zwemmen. Knap  

hondje! 




 


zondag 11 augustus 2013

Foto's van en nieuws over Tara, Maddy en Dusty

De hele warme periode is, gelukkig voor de hondjes, voorbij. Wel ontvang ik nog steeds heel veel warme berichtje van de baasjes van de pups. Daar ben ik heel blij mee! 
Hieronder foto's van Tara, Dusty en Maddy, echt de moeite waard om even door te bladeren (vind ik dan :-) )


TARA

Zo ontving ik weer supermooie foto's van Tara. Tara weegt bijna 14 kilo en begint te proberen de baas te spelen over haar hondenvriendje Juno. Aangezien Juno echt behoorlijk wat groter is, gaat het hem nog niet worden. We denken dat dat niet zo lang meer duurt.









DUSTY

Ook goede berichten over Dusty, die tijdens de vakantie uit logeren is geweest bij 6 hondenvriendjes. Soms een beetje stout (echt? dat hebben wij nou nooit :-)) Een ontzettend lieve foto van Dusty (van achteren is het net Eyes) met haar baasje  en nog een heleboel grappige en mooie foto's van haar hieronder. 
















SAM

Ook berichten over Sam (voorheen Maddy). Sam doet het ook heel goed, is ook een ontzettend knap, lief en knuffelig hondje. Ze doet het goed in de hondentraining, kan al zitten, liggen, volgen, pootje geven en omrollen op commando (ik vind het knap). speelt graag met haar hondenvrienjes en ziet er ook prachtig uit. Het pup-gehalte wordt al minder en ze wordt al echt een dame.