zondag 14 juli 2013

Mooie foto's van Nora en ook Dusty en Shadow gaan zwemmen

Dag allemaal,

Met deze warme dagen krijg ik veel zwemfoto's, er blijft van de pups (en ook van Eyes) als ze nat zijn bijna niets over. Hieronder wat foto's van Dusty, Eyes, Shadow en Saskia bij het water.

Ook heb ik bericht ontvangen over Nora. Het gaat ook met haar goed, ze heeft het goed naar de zin en ook twee dikke hondenvrienden waar ze graag en vaak mee speelt. Nora is flink gegroeid, bij haar laatste inenting ruim 7 kilo. Ze gaat ook binnenkort op puppycursus en doet het hopelijk net zo goed als haar broertjes en zusjes. Wel is ze soms wat onrustig/bang als er vreemden binnenkomen. Als ze haar negeren en rustig afwachten komt ze vanzelf naar ze toe, maar anders laat ze nog wel eens een plasje lopen. Zijn er meer pups die dat hebben?

Ze ziet er fantastisch uit, zoals je op onderstaande foto's kunt zien. Bedankt voor die prachtige plaatjes, dat pootje is echt ontzettend schattig!





Nora






 Dusty is lekker het water in geweest, want zien ze er anders uit als ze nat zijn. Bij Dusty kan je weer heel goed zien wie haar moeder is geweest. 
Dusty met nat haar

Dusty en Yazoo met Yent en Skye




Hieronder de foto's van Shadow, Eyes en Saskia. Je kan wel duidelijk zien dat Nora en Shadow zusjes zijn, wat lijken die veel op elkaar. Toch zijn er ook verschillen. Behalve de staart, die bij Nora een stuk langer is heeft Shadow iets minder bruin in haar wenkbrauwen. 


Nog steeds dol op de fontein






Ook wel eens ondeugend.
  

Naar het water met de fiets









2 opmerkingen:

  1. Wat zijn het toch een prachtige hondjes geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het helemaal met je eens, ontzettend leuk om ze zo groot te zien worden. Bedankt iedereen voor alle mooie, lieve en soms ook ontzettend grappige foto's.

    BeantwoordenVerwijderen