zondag 21 juli 2013

Bericht van Tara

Tara is nog steeds een prachtig hondje en is ook behoorlijk groot voor haar leeftijd, met bijna 10 kilo waarschijnlijk nog steeds de grootste van het stel. Dat is ze overigens van heel klein pupje af al. Ze ziet er heel mooi uit en is ook nog ontzettend lief. Ze speelt graag met haar hondenvriendje Juno en is ook, waar heb ik dat meer gehoord :-), het beste pupje in de klas. Hieronder nog een paar foto's, dan kunnen jullie zelf zien hoe mooi ze is. Ik ben een beetje bevooroordeeld, want ze lijkt (net als Dusty) erg veel op Eyes, die wij natuurlijk prachtig vinden. Grappig is dat Tara nog steeds een helemaal blauw oogje en een half blauw half bruin oogje heeft. Heel apart en waarschijnlijk blijft dat ook zo. 

Met Eyes gaat het prima, beetje last van de warmte, maar dat zal voor alle hondjes gelden. Shadow is begonnen met wisselen, haar voortandjes zijn er al uit. Is dat bij meer pupjes zo? We zijn benieuwd.





 




1 opmerking:

  1. Ja Tara is ook al aan het wisselen, de voorste tandjes boven en onder zijn eruit, onder zitten alweer hele kleine nieuwe tandjes :D

    BeantwoordenVerwijderen