zondag 21 juli 2013

Bericht van Tara

Tara is nog steeds een prachtig hondje en is ook behoorlijk groot voor haar leeftijd, met bijna 10 kilo waarschijnlijk nog steeds de grootste van het stel. Dat is ze overigens van heel klein pupje af al. Ze ziet er heel mooi uit en is ook nog ontzettend lief. Ze speelt graag met haar hondenvriendje Juno en is ook, waar heb ik dat meer gehoord :-), het beste pupje in de klas. Hieronder nog een paar foto's, dan kunnen jullie zelf zien hoe mooi ze is. Ik ben een beetje bevooroordeeld, want ze lijkt (net als Dusty) erg veel op Eyes, die wij natuurlijk prachtig vinden. Grappig is dat Tara nog steeds een helemaal blauw oogje en een half blauw half bruin oogje heeft. Heel apart en waarschijnlijk blijft dat ook zo. 

Met Eyes gaat het prima, beetje last van de warmte, maar dat zal voor alle hondjes gelden. Shadow is begonnen met wisselen, haar voortandjes zijn er al uit. Is dat bij meer pupjes zo? We zijn benieuwd.





 




zondag 14 juli 2013

Mooie foto's van Nora en ook Dusty en Shadow gaan zwemmen

Dag allemaal,

Met deze warme dagen krijg ik veel zwemfoto's, er blijft van de pups (en ook van Eyes) als ze nat zijn bijna niets over. Hieronder wat foto's van Dusty, Eyes, Shadow en Saskia bij het water.

Ook heb ik bericht ontvangen over Nora. Het gaat ook met haar goed, ze heeft het goed naar de zin en ook twee dikke hondenvrienden waar ze graag en vaak mee speelt. Nora is flink gegroeid, bij haar laatste inenting ruim 7 kilo. Ze gaat ook binnenkort op puppycursus en doet het hopelijk net zo goed als haar broertjes en zusjes. Wel is ze soms wat onrustig/bang als er vreemden binnenkomen. Als ze haar negeren en rustig afwachten komt ze vanzelf naar ze toe, maar anders laat ze nog wel eens een plasje lopen. Zijn er meer pups die dat hebben?

Ze ziet er fantastisch uit, zoals je op onderstaande foto's kunt zien. Bedankt voor die prachtige plaatjes, dat pootje is echt ontzettend schattig!





Nora






 Dusty is lekker het water in geweest, want zien ze er anders uit als ze nat zijn. Bij Dusty kan je weer heel goed zien wie haar moeder is geweest. 
Dusty met nat haar

Dusty en Yazoo met Yent en Skye




Hieronder de foto's van Shadow, Eyes en Saskia. Je kan wel duidelijk zien dat Nora en Shadow zusjes zijn, wat lijken die veel op elkaar. Toch zijn er ook verschillen. Behalve de staart, die bij Nora een stuk langer is heeft Shadow iets minder bruin in haar wenkbrauwen. 


Nog steeds dol op de fontein






Ook wel eens ondeugend.
  

Naar het water met de fiets









vrijdag 5 juli 2013

Arrow te water en Dusty geslaagd voor puppytraining




Na een weekje vakantie vind ik weer allemaal leuke berichten in mijn postbus. Elke keer 
weer leuk om wat van de puppies te horen.


Dusty heeft haar eerste puppy-diploma gehaald en doet het zo goed dat ze gelijk een klasje over mag slaan. Wat een knap hondje, zou ze dat van haar moeder hebben? Ook heeft Dusty haar prikje gehad en kreeg ze complimenten van de dierenarts. Ze weegt inmiddels bijna 9 kilo, ziet er prachtig uit en is ook heel vrij. 
foto.JPG

Arrow is voor het eerst naar het water geweest, in eerste instantie een beetje eng, maar later helemaal enthousiast. Zie de foto-reportage hieronder.