woensdag 19 juni 2013

Tara verlaat het nest en nieuws over Jerry/Dexter!

Afgelopen maandag was het dan zover. Masha en Rutger konden eindelijk hun Tara op komen halen (dat duurt lang als je er op zit te wachten) en wij hadden onze taak volbracht. Alle pups zijn thuis en gaan daar hun plekje steeds meer veroveren, zoals ze dat ook bij ons hebben gedaan. Het was ontzettend leuk om mee te maken, maar ook wel fijn om nu alleen nog onze eigen beestenboel te hebben.



Hier foto's van Masha en Rutger met Tara (en Saskia). We missen Tara wel, vooral Eyes speelde graag met haar, maar ook onze hondjes hebben nu een nieuw patroon gevonden. Daarin kunnen we echt nog wat leren van onze hondjes. Het gaat Tara heel goed, ze wordt daar net zo lekker smering als je bij ons werd en ze kan het al goed vinden met haar nieuwe hondenvriend, die spelen ook leuk vindt. De autoreis is ook goed gegaan, fijn om te horen!
 
Lekker badderen en spelen, dat doet ze graag!



 Ook hebben we goed nieuws gekregen over Jerry, die nu Dexter heet. Hieronder een paar foto's en een leuk berichtje van Sophie: 
 "Jerry heet nu Dexter, maar het gaat Super met hem, hij wordt steeds zinderlijker, hij vindt alle mensen geweldig en als hij over straat loopt wil iedereen hem aaien, hij speelt ook veel met andere honden, alleen denkt hij dat hij even groot is als de rest haha.., hij is mee geweest geocachen en hij dacht dat hij over kroos kon lopen maar hij merkt snel genoeg dat dat niet kon haha, hij wordt met de dag groter, hij is al 2 kilo aangekomen! Hij houdt nog steeds heel veel van schoenveters, en gaat ook door het kattenluik dat is wat minder..."

 

DSC_0263-001



DSC_0265



Geen opmerkingen:

Een reactie posten