zaterdag 1 juni 2013

Nog twee pups uitgevlogen

Vandaag zijn oo Nora en Sanka naar hun nieuwe thuis vertrokken. Arrow, Tara en onze eigen Shadow zijn nog hier. Eyes lijkt er verder weinig van te merken en speelt gewoon met de overgebleven pups verder. Ze is niet op zoek naar de anderen, er wordt alleen minder gedronken, dus dat zal ze wel merken.



 Nora werd als eerste opgehaald door Eline en Leroy. Ik wilde nog even een foto nemen met haar prachtige nieuwe roze halsbandje, maar toen schoot ze achter de konijnenren. Nora blijft waarschijnlijk Nora heten, hoewel diverse nieuwe namen de revue zijn gepasseerd. Ik vind het zelf (natuurlijk) een leuke naam en ze is er ook al een beetje aan gewend. Ook Eline en Leroy zijn erg enthousiast, hebben hun hele huis puppieproof gemaakt en de konijnen zijn nu naar buiten. Wij dachten dat Nora wel konijnen gewend zou zijn en daar niet van zou schrikken en de konijnen wel. Ik heb begrepen dat Nora toch banger was voor hen dat de konijnen voor haar. De reis is voor het grootste deel goed gegaan en heeft ze slapend doorgebracht. Bijna thuis moest ze toch nog even overgeven, hoewel we haar express niet van te voren te eten hadden gegeven. Ze is nu aan het wennen en ik heb al een aantal leuke foto's gekregen van Nora in haar nieuwe thuissituatie. Ziet er echt leuk uit!






 





Daarna kwamen Paul en Magda Sanka ophalen. Zij hebben het langste van allemaal moeten wachten, want zij hadden al contact met ons gehad voordat de pups waren geboren. Echte Aussie-liefhebbers en ze hebben al een red merle Aussie. Voor Sanka wel gezellig. Ook zijn er paarden en wonen ze vlak bij het strand, dus Sanka zal het daar zeker leuk hebben. Nog even een fototje van Sanka voor ze gaat en dan mag ze mee met haar nieuwe baasjes. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten