dinsdag 11 juni 2013

Nieuwtjes over Dusty, Nora, Arrow, Shadow en Tara



Het is weer even stil geweest op de blog, maar dat is niet omdat er niets gebeurde. Ik heb hele leuke berichten gekregen over Nora en Dusty en ook foto's. Superleuk. Die zal ik hieronder plaatsen.
  


Dusty is al op het strand geweest en vond het daar erg leuk. Ze is erg gehecht aan haar hondenvriendje Yazoo en natuurlijk ook aan haar baasjes. Bijna zindelijk en natuurlijk erg lief. Hieronder nog een foto van het afscheid van ons, wat een schatje is het toch.





Nieuws over Nora van haar nieuwe baasje Eline: "Zo Nora is alweer 1.5 week bij ons, wat vliegt de tijd! Gisteren zijn we met haar bij de dierenarts geweest voor de zogeheten cocktail-enting. Dat ging heel goed! Ze kreeg lekkere brokjes van de dierenarts dus dan ben je al snel een vriend van dr! Ze slaapt gelukkig heel goed, vanochtend zijn we haar zelf om 07.45 uur maar gaan wakker maken! Ook het zindelijk maken gaat best goed, alleen 's ochtends vroeg laat ze het door haar enthousiasme nog lopen als je de bench open doet. Dus we proberen haar gelijk op te pakken en buiten neer te zetten. Volgende week gaan we haar opgeven voor puppycursus, ben benieuwd hoe dat zal gaan. Buiten aan de riem lopen gaat de ene keer beter dan de andere keer. In het begin ging het heel erg goed en ging ze bijna nooit stilzitten en huppelde flink door. Maar nu weet ze al heel goed waar ons huis is, dus als we dan een rondje lopen, dan stribbelt ze eerste helft tegen, en de 2e helft holt ze zowat naar huis haha! We hebben haar ook al de commando's "zit" en "los" en "blijf" geleerd, je ziet echt dat het een slimme hond is hoor!
Ook hebben we haar al meerdere keren kennis laten maken met Luna en Lizzy (de honden bij Leroys's ouders), omdat ze daar vanaf volgende week 4 dagen in de week naar toe gaat. Op zich gaat dat al heel goed, Nora is heel nieuwsgierig en wil de hele tijd spelen, Luna en Lizzy ontwijken haar nog een beetje en moeten een beetje wennen aan die kleine druktemaker! Maar het gaat al steeds beter! Verder slaapt ze veel overdag (kunnen wij ook even bijkomen haha!) en wil verder veel knuffelen gelukkig. Kortom we zijn erg blij met dr!" Hieronder ook nog wat foto's van Nora in haar nieuwe huis. Fijn dat het ook met haar goed gaat!




Ook met de drie pups die nog bij ons zijn gaat het prima! Ik hoef een stuk minder te dweilen inderdaad. Meestal gebeurt het plassen buiten. Alleen het duurt 's ochtends te lang om drie riempjes om te doen en dan gaat het nog wel eens mis. Ze lopen wel heel goed mee met de riem, maar dan lopen ze vooral Eyes achterna, dus dat is niet helemaal eerlijk.  Hieronder wat foto's van het uitlaten van vandaag. Minder leuk was dat Saskia op het veld binnen twee minuten was verdwenen in het hoge gras en we haar niet meer konden terugvinden. Toen we uiteindelijk naar huis gingen om de pups thuis te brengen en met de fiets verder te zoeken stond mevrouw voor de voordeur op ons te wachten. Beetje jammer, want het was de laatste keer met zijn vijven, want Arrow gaat ons morgen ook uitvliegen en daar had ik nog graag wat meer foto's van gehad. Maar in ieder geval blij dat ze weer veilig terug is. Dat heb je met Aussies een stuk minder, de pups blijven ons of Eyes de hele tijd in de gaten houden en volgen en komen als je ze roept. Ook reageren ze al op hun eigen naam, we constateerden al eerder dat het slimme hondjes zijn toch. De pups spelen erg veel met elkaar en met Eyes, dat is leuk om te zien, maar gaat soms ten kosten van sokken of planten :-) Ook zij hebben hun tweede inenting gehad en mogen over drie weken nog een keertje voor de cocktail. Dan kunnen ze er weer een jaartje tegenaan. Bij de dierenarts gaven ze geen piepje, dus dat was wel prettig. Tara blijft nog een weekje bij ons en dan zal het wel een stuk stiller worden met "nog maar" drie hondjes. Saskia vindt dat zeker te weten prima voor Eyes en Shadow en ook voor ons zal het wel even wennen zijn, maar ook kunnen we ze dan nog wat meer aandacht geven.


Arrow


Shadow slaapt overal

Met de pups uit wandelen







1 opmerking:

  1. Leuk filmpje, die ogen! Supermooi! Nog een paar dagen volhouden (6 dagen)hihi

    Groetjes Masha

    BeantwoordenVerwijderen