zondag 2 juni 2013

Goede berichten

 We hebben vandaag weer goede berichten gekregen over Dusty en ook over Sam (Maddy). Hier een foto van  Dusty in haar nieuwe bench met een hele boel lieve knuffels. Geen wonder dat ze slaapt als een roosje. Volgens Lynn is Dusty een hele lieve, maar ook knappe pup. Ze geeft precies aan wanneer ze dorst of honger heeft, even naar buiten wil voor en plasje of gewoon aandacht wil hebben. Ze heeft nog geen enkel ongelukje in huis gehad. Mooi toch! Het gaat haar heel goed en de hele familie is heel blij met haar. Leuk om te lezen!


Hier ook nog wat foto´s van Sam bij haar nieuwe baasjes. Ook met Sam gaat het goed. Ze houdt enorm van knuffelen (dat doen ze volgens mij allemaal graag) en ze is druk bezig haar nieuwe huis te verkennen. Leuk om haar zo te zien in haar nieuwe omgeving. Volgens mij heeft ze het prima naar de zin. Fijn!







Met wat minder pups en eindelijk weer een mooie zondag trokken wij erop uit naar het speelveld bij het bos. De pups vonden het fantastisch, maar wel vermoeiend. Hier een paar plaatjes. Eyes laat nog steeds niet merken dat ze de andere pups mist. Ze heeft er tenslotte nog drie over om voor te zorgen en mee te spelen. Misschien is dat ook wel even genoeg voor haar na die intensieve zorgperiode van acht weken. Ze houdt nu wel melk over, want de drie pups drinken ineens ook niet meer. Hopelijk is dat maar tijdelijk en komt ze gauw weer in haar oude figuur terug.






































Geen opmerkingen:

Een reactie posten