zondag 30 juni 2013

Bericht en foto's van Dusty, Tara en Arrow

Heel regelmatig krijg ik van de verschillende baasjes berichtjes over de pups. Het gaat met allemaal goed en ze groeien als kool.

Tara heeft een grote vriend, Juno, waarmee ze het heel goed kan vinden. Ze is bijna 10 kilo inmiddels en ziet er nog steeds prachtig uit. Ze is ontzettend slim (van wie zou ze dat nou hebben?) en speelt heel graag. Hier een paar foto's van Tara en Juno:













Ook met Dusty gaat het prima, Je kan duidelijk zien dat het een zusje is van Tara. ook Dusty heeft een grote vriend, alleen is die wat kleiner. Yazoo en Dusty kunnen het prima vinden met elkaar. Hier wat foto's van Dusty (en Yazoo):

 foto.JPG





Over Arrow horen we ook goede berichten. Hij is vrijwel zindelijk, doet het heel goed in de puppy-training (beste van de klas), is ook ondeugend en tegelijk heel erg lief. Speelt graag met andere honden, maar wordt daar ook heel moe van. Kortom, zijn baasjes hebben er de handen vol aan, maar dat is de moeite waard. Grappig is wel dat Arrow nog vaak wordt aangezien voor een Berner Senner-pup. Dat gebeurde ons gisteren met Shadow ook nog door een mevrouw met drie Berner Senners. Nou die zijn echt wel een paar maatjes groter en breder dan onze Aussies.








Met onze eigen Shadow gaat het prima. Echt een lieverd, maar ook ondeugend af en toe. Elke onbeheerde schoen en sok gaat mee de tuin in. Gelukkig niet kapot, maar soms wel even zoeken. Moeder Eyes is haar grote voorbeeld en die volgt ze overal naar toe. Met uitlaten is dat heel makkelijk. Ze was even bang voor andere honden, maar dat was vandaag weer helemaal over in het bos. Ook de dierenarts vond ze ineens niet leuk meer, maar ze heeft daar zoveel koekjes gekregen dat dat de volgende keer wel weer goed zal gaan. Tussendoor gewoon even een keertje zomaar naar binnen lopen, koekjes erin, en dan weer gaan, was het advies. Gaan we proberen. We kunnen ook al uitslapen, want Eyes en Shadow slapen samen in de bench en kunnen tot goed tot acht/negen uur volhouden. Dus dat is mooi, want het was een hele poos wel heel erg vroeg opstaan.

Geen foto's van mijzelf deze keer. Bij onze tocht naar het bos, waar ik me vast had voorgenomen foto's te maken, was ik het toestel vergeten. Helaas. Volgende week beter hoor.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten