zondag 30 juni 2013

Bericht en foto's van Dusty, Tara en Arrow

Heel regelmatig krijg ik van de verschillende baasjes berichtjes over de pups. Het gaat met allemaal goed en ze groeien als kool.

Tara heeft een grote vriend, Juno, waarmee ze het heel goed kan vinden. Ze is bijna 10 kilo inmiddels en ziet er nog steeds prachtig uit. Ze is ontzettend slim (van wie zou ze dat nou hebben?) en speelt heel graag. Hier een paar foto's van Tara en Juno:













Ook met Dusty gaat het prima, Je kan duidelijk zien dat het een zusje is van Tara. ook Dusty heeft een grote vriend, alleen is die wat kleiner. Yazoo en Dusty kunnen het prima vinden met elkaar. Hier wat foto's van Dusty (en Yazoo):

 foto.JPG





Over Arrow horen we ook goede berichten. Hij is vrijwel zindelijk, doet het heel goed in de puppy-training (beste van de klas), is ook ondeugend en tegelijk heel erg lief. Speelt graag met andere honden, maar wordt daar ook heel moe van. Kortom, zijn baasjes hebben er de handen vol aan, maar dat is de moeite waard. Grappig is wel dat Arrow nog vaak wordt aangezien voor een Berner Senner-pup. Dat gebeurde ons gisteren met Shadow ook nog door een mevrouw met drie Berner Senners. Nou die zijn echt wel een paar maatjes groter en breder dan onze Aussies.








Met onze eigen Shadow gaat het prima. Echt een lieverd, maar ook ondeugend af en toe. Elke onbeheerde schoen en sok gaat mee de tuin in. Gelukkig niet kapot, maar soms wel even zoeken. Moeder Eyes is haar grote voorbeeld en die volgt ze overal naar toe. Met uitlaten is dat heel makkelijk. Ze was even bang voor andere honden, maar dat was vandaag weer helemaal over in het bos. Ook de dierenarts vond ze ineens niet leuk meer, maar ze heeft daar zoveel koekjes gekregen dat dat de volgende keer wel weer goed zal gaan. Tussendoor gewoon even een keertje zomaar naar binnen lopen, koekjes erin, en dan weer gaan, was het advies. Gaan we proberen. We kunnen ook al uitslapen, want Eyes en Shadow slapen samen in de bench en kunnen tot goed tot acht/negen uur volhouden. Dus dat is mooi, want het was een hele poos wel heel erg vroeg opstaan.

Geen foto's van mijzelf deze keer. Bij onze tocht naar het bos, waar ik me vast had voorgenomen foto's te maken, was ik het toestel vergeten. Helaas. Volgende week beter hoor.


woensdag 19 juni 2013

Tara verlaat het nest en nieuws over Jerry/Dexter!

Afgelopen maandag was het dan zover. Masha en Rutger konden eindelijk hun Tara op komen halen (dat duurt lang als je er op zit te wachten) en wij hadden onze taak volbracht. Alle pups zijn thuis en gaan daar hun plekje steeds meer veroveren, zoals ze dat ook bij ons hebben gedaan. Het was ontzettend leuk om mee te maken, maar ook wel fijn om nu alleen nog onze eigen beestenboel te hebben.



Hier foto's van Masha en Rutger met Tara (en Saskia). We missen Tara wel, vooral Eyes speelde graag met haar, maar ook onze hondjes hebben nu een nieuw patroon gevonden. Daarin kunnen we echt nog wat leren van onze hondjes. Het gaat Tara heel goed, ze wordt daar net zo lekker smering als je bij ons werd en ze kan het al goed vinden met haar nieuwe hondenvriend, die spelen ook leuk vindt. De autoreis is ook goed gegaan, fijn om te horen!
 
Lekker badderen en spelen, dat doet ze graag!



 Ook hebben we goed nieuws gekregen over Jerry, die nu Dexter heet. Hieronder een paar foto's en een leuk berichtje van Sophie: 
 "Jerry heet nu Dexter, maar het gaat Super met hem, hij wordt steeds zinderlijker, hij vindt alle mensen geweldig en als hij over straat loopt wil iedereen hem aaien, hij speelt ook veel met andere honden, alleen denkt hij dat hij even groot is als de rest haha.., hij is mee geweest geocachen en hij dacht dat hij over kroos kon lopen maar hij merkt snel genoeg dat dat niet kon haha, hij wordt met de dag groter, hij is al 2 kilo aangekomen! Hij houdt nog steeds heel veel van schoenveters, en gaat ook door het kattenluik dat is wat minder..."

 

DSC_0263-001



DSC_0265



zondag 16 juni 2013

Nieuwe foto van Dusty, bericht van Arrow en dagje uit met Tara en Shadow


 Leuke foto van een dappere Dusty op Texel. Ze ziet er goed uit en lijkt alweer een stuk gegroeid. 

Van de nieuwe baasjes van Arrow hebben we ook goede berichten ontvangen. De lange autorit is heel goed gegaan. In het begin even piepen, maar hij werd vanzelf rustiger. Eenmaal thuis nog even lekker gewandeld. Arrow moet nog even wennen en zijn nieuwe baasjes ook aan hem, maar zo te horen gaat dat helemaal goed komen.

Hieronder nog wat foto's van een dagje op de speelweide. Heerlijk weer vandaag en dus nog een keertje met Tara, Shadow en Eyes op stap. 
 


Shadow komt direct aanrennen als Martijn haar roept










Diverse pogingen voor een leuke groepsfoto. Helaas is er niet een waar alle pups goed opstaan :-(

 



 











 

Uitgeteld

 

SuperTara (met cape)



 









woensdag 12 juni 2013

Arrow vliegt het nest uit

Vandaag kwamen Marianne, Andre en Rojanne Arrow ophalen. Ze hadden er erg naar uitgekeken, en nu was het dan eindelijk zover. Arrow gaat ook naar het hoge Noorden. Wij namen opnieuw afscheid en de zusjes Tara en Shadow zijn nu nog met zijn tweeen over. Ook nu hebben we de indruk dat ze het niet echt in de gaten hebben. Ze laten in ieder geval niets merken. Shadow en Arrow trokken tot nu toe veel samen op, maar vandaag speelden Tara en Shadow weer meer met elkaar. Ook Eyes deed lekker mee, zoals je op foto's hieronder ook kunt zien. Ook kregen we nog een leuke foto van Dusty in de puppyklas, ze zal vast een goede leerling zijn.

Arrow gaat naar de provincie Groningen, maar blijft wel in de familie



 Dusty in de puppyklas met Yentl

Filmpje van Dusty en Yazoo

Eyes, Tara en Shadow spelen graag "touwtrekkertje" Tara kan daar heel fel in zijn


Het doek van de trampoline zit er sinds kort weer in, dat vinden de pups nog wel spannend