dinsdag 23 april 2013

Zomaar een dag

Vandaag geen nieuwe spannende dingen, gewoon doorgaan met eten, drinken en slapen en tussendoor een beetje spelen. De pups beginnen wat rond te lopen en laten zich nu soms uit de bak vallen als moeder uit de bak stapt (de rand is niet hoog, dus dat kan geen kwaad). Ze gaan alleen heel erg piepen, als ze niet meer weten hoe ze terug moeten komen. Dat leren ze nog wel.



Eyes laat het over zich heen komen, ook al maken de pups er soms een enorme drukte van tijdens het drinken.


Tara en Maddy aan het overwegen of en hoe ze over de rand kunnen komen

Maddy is er nog niet uit

Sanka

Dusty
Dusty

2 opmerkingen:

  1. Hoi Deborah, Wat een leuke foto's weer! Kan je al zien welke kleur de ogen van Sanka hebben? We zijn heel benieuwd maar op de foto is het niet goed te zien. groetjes Magda en Paul

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Magda en Paul,
    Op dit moment heeft Sanka blauwe ogen. Op de foto kan je dat inderdaad niet altijd zien en soms lijkt het afhankelijk van de lichtinval ook weer donkerder. Ook kan de kleur nog wel veranderen heb ik begrepen. Er zijn meer pups met blauwe ogen, in ieder geval de blue merle teefjes en het red tri reutje Jerry, maar het is niet altijd even goed te zien en het is ook niet helemaal dezelfde kleur. Bijzonder, want vader en moeder hebben allebei bruine ogen, hoewel Eyes wel een klein blauwe stukje iris heeft.

    BeantwoordenVerwijderen