donderdag 4 april 2013

Vandaag zijn acht puppies geboren!

Na een onrustige dag en nacht heeft Eyes tussen half 8 en half 10 vanochtend 7 pups op de wereld gezet. Elk kwartiertje kwam er weer een, de een nog mooier dan de ander. Toen dachten we dat het klaar was, maar ruim een uur later kwam er nog een nakomertje, nummer 8.

De bevalling verliep soepel en de pups werden direct goed afgelikt en gingen drinken bij de moeder. Ze weet gewoon uit zichzelf hoe het moet, mooi toch!

Drie van de puppy's hebben ongeveer dezelfde wit-zwarte en een klein beetje bruine tekening als Eyes zelf, dat zijn ook allemaal teefjes. De eerste is het donkerste, de tweede is meer bruinig gevlekt en de derde is weer een stukje lichter. Twee puppy's zijn voornamelijk bruin met een witte kraag, witte vlek op de kop en witte voetjes, de staart is helemaal bruin. Een daarvan is een teefje, de ander een reutje.
Ook zijn er nog drie voornamelijk zwarte pups met een witte vlek op de kop, beetje bruine wangen, witte voetjes en een wit staartpuntje. Daarvan zijn er twee teefjes en een reutje. Ze worden goed verzorgd door moeder en drinken veel. Als er iets niet goed gaat, maken ze een ontzetten schattig piepgeluidje, kortom wij zijn apetrots.

Ik zal proberen regelmatig wat foto's te plaatsen, deze foto's zijn allemaal van vandaag, vanwege de rode warmtelamp zijn ze niet allemaal evengoed gelukt, maar dan heb je alvast een indruk














Geen opmerkingen:

Een reactie posten