dinsdag 16 april 2013

Reactie geven mag :-)

Van een aantal van jullie kreeg ik door dat het plaatsen van reacties bij de berichten niet goed ging. Ik heb een aantal instellingen aangepast en als het goed is, kan het nu wel.
Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar jullie reacties. 

Groetjes
Deborah

6 opmerkingen:

  1. Hoi Deborah,

    Ik kijk regelmatig op je blog, leuk dat de oogjes opengaan, ik ben benieuwd! Voordat je het weet, lopen ze door de kamer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie! Als het zo door blijft gaan gaat dat al gauw gebeuren inderdaad. Nu ze kunnen zien waar ze lopen, gaat dat ineens ook veel beter. Ook weer niet zo gek natuurlijk :-)

      Verwijderen
  2. En.. Hebben er al meer de oogjes open ;)? Ben benieuwd haha Groetjes Masha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Masha,

      Ja ja, ze zijn bijna allemaal helemaal open. In het bericht oogjes open heb ik van een paar alvast een foto kunnen nemen. Omdat het al een beetje te donker is, probeer ik de rest morgen goed in beeld te krijgen.

      Verwijderen
  3. Hoi Deborah, Wat erg leuk om de pups op deze manier te volgen.
    We kijken elke dag of er nieuwe foto's op staan en/of tekst. We zijn erg benieuwd om Sanka te zien, wellicht al over 2 wekkejes. groetjes Paul en Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Paul en Magda,
    Ook Sanka heeft nu bijna de oogjes open. Ze lijken nu ook blauwgrijs. Vanmiddag probeer ik ze er allemaal even wakker op te krijgen (is soms wat lastig te timen). Ook proberen we een filmpje op de blog te krijgen, zodat ze ook alvast wat kan zien bewegen. Het lukt niet om er elke dag wat nieuws op te zetten, maar er is wel elke dag wat te beleven met die schatjes.

    Groetjes
    Deborah

    BeantwoordenVerwijderen