zondag 21 april 2013

Kennismaking

We hebben dit weekend weer enorm genoten van onze pups. En wij niet alleen, er zijn ook nieuwe baasjes komen kijken en direct gevallen voor de pup van hun keuze. Het blue merle teefje Greyes gaat vanaf nu Tara heten en heeft een fijn baasje en vrouwtje gevonden in de buurt van Arnhem. Zij zal daar niet alleen zijn, want ze hebben al een hond en wonen in een mooie omgeving om te wandelen en zwemmen. 

Blue merle teefje Bella wordt het nieuwe huisdier van een dierenliefhebbende jongedame die zelf voor de pup gaat zorgen (met hulp van de rest van haar familie natuurlijk).  Ook Bella krijgt een nieuwe naam en gaat Dusty heten. Ze voelde zich direct op haar gemak bij haar nieuwe baasje. Ook zij zal daar niet alleen zijn, want er is daar ook lief speelkameraadje. Ze komt dicht bij het strand te wonen en mag ook mee met de paarden rijden (als ze wat ouder is natuurlijk). 

Het nieuwe baasje van Jerry junior woont nog wat verder weg en die hebben via Skype kennisgemaakt met elkaar. Je kan dan alleen niet aaien natuurlijk. Jerry mag mee naar de hockey en zal veel aandacht krijgen van de hele familie. 

Wij zijn erg blij dat de pups zo goed terecht komen, nu nog 6 weken genieten voor ons en voor jullie nog 6 weken wachten.....

Met al die kennismakingen en natuurlijk de buurjongens en onze eigen familie die ook geen genoeg kunnen krijgen van de pups even wat minder foto's. Daar gaan we volgende week uiteraard gewoon weer mee verder. Ik begrijp dat de filmpjes ook erg worden gewaardeerd. Ik verwacht dat er komende week steeds meer actie gaat komen, ze zijn nu tussendoor ook wel even wakker en proberen dan van alles uit, dus we proberen ze ook op film nog voor jullie vast te leggen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten